TV Trivia Questions and Answers

Every TV trivia quiz on PopQ, organised by franchise: 3,450 quizzes across 279 franchise hubs. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample TV questions and answers

  1. Which Game of Thrones episode took 55 nights to shoot its battle scene?

    Answer: The Long Night

    From Production Insights

  2. Who does Jane Chapman have a complicated past with?

    Answer: Perry Wright

    From Complicated Love Triangles

  3. Who catches George stealing the book?

    Answer: Security guard

    From The Bookstore

  4. Who did Jorah Mormont fight for in the fighting pits of Meereen?

    Answer: Daenerys Targaryen

    From Jorah Mormont

  5. Which character in The Amazing World of Gumball is a pink rabbit?

    Answer: Richard Watterson

    From Wacky Cartoons

  6. Who was Petra's first husband in 'Jane the Virgin'?

    Answer: Milos Dvoracek

    From Petra Solano's Schemes

  7. What is the alias used by Ted Kaczynski, the focus of Manhunt: Unabomber?

    Answer: Unabomber

    From Infamous Criminals

  8. What is the color of Jorah Mormont's sword in the series?

    Answer: Silver

    From Jorah Mormont

All TV franchises