Prison Break Trivia

Every Prison Break trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Prison Break questions and answers

  1. What is the name of the company behind the conspiracy?

    Answer: The Company

    From Daring Prison Breakouts

  2. What is the name of the corrupt prison guard?

    Answer: Brad Bellick

    From Memorable Prison Escapes

  3. Who is the Vice President's brother in Prison Break?

    Answer: Lincoln Burrows

    From Fox River State Penitentiary

  4. What is the name of the prison in Season 1?

    Answer: Fox River

    From Ingenious Escapes

  5. What is the name of the architect firm Michael worked for?

    Answer: GATE

    From Architectural Wonders

  6. In which country was the first international Grand Designs project located?

    Answer: Spain

    From Architectural Wonders

  7. Who helps Michael with his escape plan?

    Answer: Fernando Sucre

    From Revenge and Redemption

  8. What is hidden in Michael's tattoo?

    Answer: Prison blueprints

    From Architectural Wonders

All Prison Break quizzes