Broadchurch Trivia

Every Broadchurch trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Broadchurch questions and answers

  1. What is Ellie Miller's rank at the start of Broadchurch Season 1?

    Answer: Detective Sergeant

    From Detective Ellie Miller

  2. What is the name of DI Alec Hardy's ex-wife?

    Answer: Tess Henchard

    From DI Alec Hardy

  3. Who plays DI Alec Hardy in Broadchurch?

    Answer: David Tennant

    From DI Alec Hardy

  4. What is the name of the newspaper editor in Broadchurch?

    Answer: Maggie Radcliffe

    From The Murder of Danny Latimer

  5. Who is the main suspect in the first season of Broadchurch?

    Answer: Joe Miller

    From Detective Alec Hardy

  6. Who is Alec Hardy's partner in the Broadchurch police department?

    Answer: Ellie Miller

    From Detective Alec Hardy

  7. Who is the prime suspect in Ellie Miller's investigation in Broadchurch Season 1?

    Answer: Joe Miller

    From Detective Ellie Miller

  8. In Broadchurch, who is the defense lawyer in Joe Miller's trial?

    Answer: Sharon Bishop

    From DI Alec Hardy

All Broadchurch quizzes