Mr. Robot Trivia

Every Mr. Robot trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mr. Robot questions and answers

  1. What is the name of the hacker group Elliot leads?

    Answer: fsociety

    From Psychological Twists

  2. What is the name of Elliot's sister?

    Answer: Darlene

    From Psychological Twists

  3. What is the name of the corporation Elliot targets in Mr. Robot?

    Answer: E Corp

    From Elliot Alderson's Hacks

  4. What is the name of the Chinese hacker group in Mr. Robot?

    Answer: Dark Army

    From Hacking Techniques

  5. What is the name of the software Elliot uses to erase his digital footprint?

    Answer: DeepSound

    From Elliot Alderson's Hacking Skills

  6. What is the name of the hacking group in Mr. Robot?

    Answer: fsociety

    From Hacking Techniques

  7. What is the name of Elliot's childhood friend?

    Answer: Angela Moss

    From Psychological Twists

  8. What is the name of the encryption algorithm Elliot uses to encrypt E Corp's data?

    Answer: AES

    From Elliot Alderson's Hacks

All Mr. Robot quizzes