The Terminator Trivia

Every The Terminator trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Terminator questions and answers

  1. What phrase does the Terminator famously say?

    Answer: I'll be back

    From Dystopian Future Technology

  2. Who played the role of the Terminator?

    Answer: Arnold Schwarzenegger

    From Dystopian Future Technology

  3. Who is the main future target of the machines' time-travel missions?

    Answer: John Connor or his relatives

    From Skynet

  4. Which later reboot film featured another liquid-metal infiltrator of this model?

    Answer: Terminator Genisys

    From The T-1000

  5. What did humans try to do after the defense computer became self-aware?

    Answer: Deactivate it

    From Skynet

  6. Who plays Sarah's son in this 1991 film?

    Answer: Edward Furlong

    From John Connor

  7. In The Terminator, what is the Terminator's primary weapon?

    Answer: .45 Long slide with laser sighting

    From Time Travel Concept

  8. What is the name of the company that created the Terminators?

    Answer: Cyberdyne Systems

    From Time Travel Concept

All The Terminator quizzes