Desperate Housewives Trivia

Every Desperate Housewives trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Desperate Housewives questions and answers

  1. Who narrates the series, despite her character's death in the first episode?

    Answer: Mary Alice Young

    From Life on Wisteria Lane

  2. In which season does the character Edie Britt die?

    Answer: Season 5

    From Suburban Secrets

  3. Who created the TV show Desperate Housewives?

    Answer: Marc Cherry

    From Suburban Secrets

  4. Which character in Desperate Housewives is a former runway model?

    Answer: Gabrielle Solis

    From Wisteria Lane

  5. Which character in Desperate Housewives has a catering business?

    Answer: Bree Van de Kamp

    From Wisteria Lane

  6. In Desperate Housewives, what is the profession of Bree Van de Kamp's first husband?

    Answer: Dentist

    From Life on Wisteria Lane

  7. Who does Gabrielle Solis have an affair with in the first season?

    Answer: John Rowland

    From Wisteria Lane

  8. Which actress played the role of Susan Mayer on Desperate Housewives?

    Answer: Teri Hatcher

    From Wisteria Lane

All Desperate Housewives quizzes