Friday the 13th Trivia

Every Friday the 13th trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Friday the 13th questions and answers

  1. What is the name of the character who tells the story of Camp Crystal Lake's cursed past?

    Answer: Crazy Ralph

    From Camp Crystal Lake

  2. What is the name of the dog that appears in Friday the 13th (1980)?

    Answer: Muffin

    From Final Girls

  3. Which actor played the character Alice Hardy in Friday the 13th (1980)?

    Answer: Adrienne King

    From Camp Crystal Lake

  4. What is the name of the camp in Friday the 13th (1980)?

    Answer: Camp Crystal Lake

    From Final Girls

  5. What is the name of the episode in Friday the 13th: The Series that features a cursed quilt?

    Answer: The Quilt of Hathor

    From Camp Crystal Lake

  6. What is the name of the antique store in Friday the 13th: The Series?

    Answer: Curious Goods

    From Camp Crystal Lake

  7. What is the name of the camp where the original Friday the 13th takes place?

    Answer: Camp Crystal Lake

    From Jason Voorhees

  8. What is the name of the character who survives the original Friday the 13th (1980)?

    Answer: Alice Hardy

    From Camp Crystal Lake

All Friday the 13th quizzes