The X-Files Trivia

Every The X-Files trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The X-Files questions and answers

  1. What is the name of Mulder's sister who was abducted?

    Answer: Samantha

    From Paranormal Crime Mysteries

  2. What is the purpose of the tests performed on abductees at Syndicate facilities?

    Answer: To create hybrid soldiers

    From The X-Files Conspiracy

  3. What is the name of Scully's dog?

    Answer: Queequeg

    From Paranormal Crime-Solving

  4. How many times were Mulder and Scully separated as partners during the original series run?

    Answer: Three times

    From Mulder and Scully's Partnership

  5. What is the name of the shadowy government organization behind the alien conspiracy?

    Answer: The Syndicate

    From The X-Files Conspiracy

  6. What is Mulder's nickname?

    Answer: Spooky

    From Paranormal Crime-Solving

  7. What is the name of Mulder's sister who was abducted?

    Answer: Samantha

    From Occult Investigations

  8. Which episode involves a genie?

    Answer: Je Souhaite

    From Detective Story Arcs

All The X-Files quizzes