Tom Clancy Trivia

Every Tom Clancy trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Clancy questions and answers

  1. Who plays Jack Ryan in the 2018 Amazon Prime series?

    Answer: John Krasinski

    From Jack Ryan

  2. Which operator can deploy a holographic decoy?

    Answer: Alibi

    From Strategic Team Operations

  3. What is the name of Jack Ryan's love interest in the series?

    Answer: Dr. Cathy Mueller

    From CIA Operations

  4. What happens when a player goes 'Rogue' in the Dark Zone?

    Answer: They become a target for other players

    From Dark Zone

  5. In the TV series Jack Ryan, who plays the titular character?

    Answer: John Krasinski

    From CIA Operations

  6. What is the Dark Zone in The Division?

    Answer: A contaminated, player-versus-player area

    From Dark Zone

  7. Which character is known for their expertise in electronics?

    Answer: Dieter Weber

    From Stealth Infiltrations

  8. Which feature was introduced in Ghost Recon: Advanced Warfighter?

    Answer: Cross-Com

    From Tactical Takedowns

All Tom Clancy quizzes