Anne Rice's Vampire Chronicles Trivia

Every Anne Rice's Vampire Chronicles trivia quiz on PopQ: 46 quizzes in Books and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anne Rice's Vampire Chronicles questions and answers

  1. What is David Talbot's relationship with Lestat in The Tale of the Body Thief?

    Answer: He is Lestat's friend

    From David Talbot

  2. What is the reaction of the vampire community to Lestat's music?

    Answer: They are outraged

    From Lestat's rock band

  3. What is Monique's unique ability in Prince Lestat and the Realms of Atlantis?

    Answer: She can communicate with spirits

    From Monique

  4. What is the name of the band Lestat forms in The Vampire Lestat?

    Answer: The Vampire Lestat

    From Lestat's rock band

  5. What is the name of the vampire who Hesketh seeks out after being freed from the ice in Blood and Gold?

    Answer: Marius

    From Hesketh

  6. What is the name of the spirit that Maharet and Mekare communicate with?

    Answer: Amel

    From Maharet and Mekare

  7. What is the name of the powerful witch family that Moira belongs to?

    Answer: Mayfair Witches

    From Moira

  8. What is Akasha's origin in the Vampire Chronicles?

    Answer: She was an ancient Egyptian queen

    From Akasha

All Anne Rice's Vampire Chronicles quizzes