The Real Housewives Trivia

Every The Real Housewives trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Real Housewives questions and answers

  1. Who is the mother of model Gigi Hadid?

    Answer: Yolanda Hadid

    From Housewives' Drama

  2. Which housewife was a former child actress?

    Answer: Kim Richards

    From Housewives' Drama

  3. Who was involved in the Wine Toss scandal on The Real Housewives of Beverly Hills?

    Answer: Brandi Glanville

    From Iconic Scandals

  4. Which housewife was accused of faking her husband's cancer on The Real Housewives of Orange County?

    Answer: Vicki Gunvalson

    From Iconic Scandals

  5. What was the name of the spin-off show featuring Lisa Vanderpump?

    Answer: Vanderpump Rules

    From The Black Dahlia Murder

  6. Which housewife's husband committed suicide after the first season?

    Answer: Taylor Armstrong

    From The Black Dahlia Murder

  7. Which housewife stormed out of a dinner party in Season 2 after a confrontation with Taylor?

    Answer: Camille Grammer

    From Dramatic Dinner Parties

  8. Which housewife is known for her extravagant lifestyle and music career?

    Answer: Erika Jayne

    From Luxury and Drama

All The Real Housewives quizzes