The Handmaid's Tale Trivia

Every The Handmaid's Tale trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Handmaid's Tale questions and answers

  1. What is the primary biological function Handmaids are assigned to fulfill in Gilead?

    Answer: Bear children for elite couples

    From Gilead's Handmaid System

  2. What is the name of the secret police force in Gilead?

    Answer: The Eyes

    From Gilead's Society

  3. Who is the Commander of the household where Offred serves?

    Answer: Fred Waterford

    From Gilead's Society

  4. Which actor plays Nick Blaine, who is revealed to be an Eye in the Hulu TV series?

    Answer: Max Minghella

    From The Handmaid's Tale's The Eyes Secret Police

  5. What is the name of the ceremony where Handmaids are forced to conceive?

    Answer: The Ceremony

    From Gilead Society

  6. In The Handmaid's Tale, what is the name of the place where infertile women are sent?

    Answer: The Colonies

    From The Red Center

  7. In The Handmaid's Tale, what is the Red Center?

    Answer: A re-education center for handmaids

    From The Red Center

  8. What happens to the first Ofglen (Emily) after her relationship with a Martha is discovered by the authorities?

    Answer: She is arrested and taken into custody

    From Ofglen's Resistance Role in Gilead

All The Handmaid's Tale quizzes