Marvel Trivia

Every Marvel trivia quiz on PopQ: 48 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marvel questions and answers

  1. Who is Peter Parker's love interest in the game?

    Answer: Mary Jane Watson

    From Cinematic Storytelling

  2. What is the Watcher's real name in the Marvel Universe?

    Answer: Uatu

    From The Watcher

  3. Which character is revealed to be a S.W.O.R.D. agent?

    Answer: Monica Rambeau

    From Enchanting Hexes

  4. What is the effect of Agatha's Hexus spell?

    Answer: Creates a barrier

    From First Class Agatha Harkness Spells

  5. What is the name of Morbius's love interest?

    Answer: Martine Bancroft

    From Empire of Legendary Villains

  6. Who is the main antagonist in WandaVision?

    Answer: Agatha Harkness

    From Enchanting Hexes

  7. What is the name of the ant that Scott Lang rides in the movie?

    Answer: Antony

    From Ant-Man

  8. Who is the leader of the Avengers in the game?

    Answer: Captain America

    From Heroes and Villains

All Marvel quizzes