Futurama Trivia

Every Futurama trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Futurama questions and answers

  1. What is the name of Dr. Zoidberg's uncle, a famous actor in silent hologram films?

    Answer: Harold Zoid

    From Dr. Zoidberg

  2. In the episode Fry and the Slurm Factory, what is the name of the addictive drink Fry is obsessed with?

    Answer: Slurm

    From Fry

  3. What is the name of Fry's girlfriend who he leaves behind in the 20th century?

    Answer: Michelle

    From Fry

  4. What is Bender's apartment number in Futurama: Season 1?

    Answer: 100100

    From Bender

  5. What is Dr. Zoidberg's favorite food?

    Answer: Anchovies

    From Dr. Zoidberg

  6. What is the name of Fry's nephew who he discovers was named after him?

    Answer: Philip J. Fry II

    From Fry

  7. What is Fry's full name in Futurama: Season 1?

    Answer: Philip J. Fry

    From Fry

  8. What is Bender's catchphrase in Futurama: Season 1?

    Answer: Bite my shiny metal ass

    From Bender

All Futurama quizzes