Blue Bloods Trivia

Every Blue Bloods trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blue Bloods questions and answers

  1. In which season of Blue Bloods does Danny Reagan's wife die?

    Answer: Season 8

    From Danny Reagan's Badge

  2. Who plays the role of Erin Reagan in Blue Bloods?

    Answer: Bridget Moynahan

    From The Reagan Family

  3. What is the name of Tom Selleck's character's wife in Blue Bloods?

    Answer: Mary Reagan

    From Tom Selleck's Mustache

  4. In which city is Blue Bloods primarily set?

    Answer: New York

    From The Precinct

  5. What is the name of Danny Reagan's wife in Blue Bloods?

    Answer: Linda Reagan

    From Danny Reagan's Badge

  6. In which city is the TV show Blue Bloods set?

    Answer: New York City

    From The Reagan Family

  7. What is the profession of Tom Selleck's character's daughter in Blue Bloods?

    Answer: Assistant District Attorney

    From Tom Selleck's Mustache

  8. What is the name of Danny Reagan's partner in Blue Bloods?

    Answer: Maria Baez

    From The Precinct

All Blue Bloods quizzes