American Crime Story Trivia

Every American Crime Story trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Crime Story questions and answers

  1. Who is the creator of American Crime Story?

    Answer: Ryan Murphy

    From High-Profile Criminal Cases

  2. Which character did John Travolta play?

    Answer: Robert Shapiro

    From Notorious Sports Scandals

  3. Who played Andrew Cunanan in the second season?

    Answer: Darren Criss

    From Notorious U.S. Crimes

  4. Who directed the majority of the episodes of The People v. O.J. Simpson: American Crime Story?

    Answer: Ryan Murphy

    From The Trial of O.J. Simpson

  5. Who won an Emmy for their role in 'The People v. O.J. Simpson: American Crime Story'?

    Answer: Courtney B. Vance

    From Famous Trials

  6. Who won an Emmy for their performance in the series?

    Answer: Courtney B. Vance

    From The Trial of O.J. Simpson

  7. Who composed the music for the series?

    Answer: Mac Quayle

    From OJ Simpson Trial

  8. Who won an Emmy for their role in 'The People v. O.J. Simpson: American Crime Story'?

    Answer: Courtney B. Vance

    From Trial of O.J. Simpson

All American Crime Story quizzes