Grey's Anatomy Trivia

Every Grey's Anatomy trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Grey's Anatomy questions and answers

  1. Who did Meredith date after Derek's death but before Andrew DeLuca?

    Answer: Nathan Riggs

    From Meredith Grey's Love Interests

  2. What is the name of the surgical intern program Meredith is part of?

    Answer: The Grey Method

    From Meredith Grey

  3. Which character was not present when Derek died?

    Answer: Cristina Yang

    From Derek Shepherd's Death

  4. Which character is known for their surgical innovation?

    Answer: Dr. Meredith Grey

    From Family Medicine Lifestyles

  5. What award does Meredith win in Season 15?

    Answer: Harper Avery Award

    From Meredith Grey

  6. Who is known for their holistic approach to medicine?

    Answer: Dr. Arizona Robbins

    From Family Medicine Lifestyles

  7. What is the name of Meredith's mother in Grey's Anatomy?

    Answer: Ellis Grey

    From Meredith Grey

  8. What is Meredith Grey's specialty in Grey's Anatomy?

    Answer: General Surgery

    From Meredith Grey

All Grey's Anatomy quizzes