Vikings Trivia

Every Vikings trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vikings questions and answers

  1. What is the name of Ragnar's first wife?

    Answer: Lagertha

    From Viking Battles

  2. In Vikings, who is Lagertha's daughter?

    Answer: Gyda

    From Shield Maidens

  3. What is the name of Lagertha's first husband in Vikings?

    Answer: Ragnar Lothbrok

    From Shield Maidens

  4. In Norse mythology, what is the name of the world tree?

    Answer: Yggdrasil

    From Norse Mythology

  5. What is the name of the legendary sword owned by Ragnar?

    Answer: None, he doesn't own a legendary sword

    From Viking Battles

  6. Which historical event does the series begin with?

    Answer: Lindisfarne raid

    From Viking Battles

  7. In Vikings, who trains Lagertha in the art of war?

    Answer: Earl Sigvard

    From Shield Maidens

  8. Who created the TV series Vikings?

    Answer: Michael Hirst

    From Shield Maidens

All Vikings quizzes