It Trivia

Every It trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It questions and answers

  1. Which urban legend involves a haunted house with endless rooms?

    Answer: The Winchester Mystery House

    From Urban Legends Brought to Life

  2. What is the name of the actor who played young Bill?

    Answer: Jonathan Brandis

    From Creepy Clown Villains

  3. Who played Pennywise in the 1990 miniseries It?

    Answer: Tim Curry

    From Creepy Clown Villains

  4. What is the profession of Bill Denbrough's adult character in It?

    Answer: Writer

    From The Losers' Club

  5. Who wrote the novel that It (2017) is based on?

    Answer: Stephen King

    From Killer Clowns

  6. Who directed the 2017 adaptation of Stephen King's It?

    Answer: Andy Muschietti

    From The Losers' Club

  7. What urban legend is associated with a mirror and a chant?

    Answer: Bloody Mary

    From Urban Legends Brought to Life

  8. Which urban legend involves a creature in the sewers?

    Answer: Alligator in the sewers

    From Urban Legends Brought to Life

All It quizzes