Jane the Virgin Trivia

Every Jane the Virgin trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jane the Virgin questions and answers

  1. What is the profession of Michael Cordero?

    Answer: Police Detective

    From Villanueva Family Drama

  2. Who does Jane marry in Season 2?

    Answer: Michael Cordero

    From Jane Villanueva's Romantic Entanglements

  3. Who is the narrator of Jane the Virgin?

    Answer: Anthony Mendez

    From Villanueva Family Drama

  4. What is the name of Rogelio's reality show in Jane the Virgin?

    Answer: The De La Vega Factor Factor

    From Rogelio De La Vega's Telenovela Fame

  5. In 'Jane the Virgin', who did Petra manipulate to gain control of the Marbella?

    Answer: Rafael Solano

    From Petra Solano's Schemes

  6. Who does Jane almost marry in Season 5?

    Answer: Rafael Solano

    From Jane Villanueva's Romantic Entanglements

  7. What is the name of Jane's son?

    Answer: Mateo

    From Villanueva Family Drama

  8. Who accidentally inseminates Jane?

    Answer: Dr. Luisa Alver

    From Jane Villanueva's Romantic Entanglements

All Jane the Virgin quizzes