Seinfeld Trivia

Every Seinfeld trivia quiz on PopQ: 173 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Seinfeld questions and answers

  1. What does Jerry say when Sidra breaks up with him?

    Answer: I was in the pool

    From The Implant

  2. What does Kramer do to save money on his blood storage?

    Answer: Uses Jerry's fridge

    From The Blood

  3. What is the name of the character who is obsessed with Drake's Coffee Cake in The Label Maker?

    Answer: Newman

    From The Label Maker

  4. What is the name of the actor who played the police officer in The Parking Space?

    Answer: Peter Parros

    From The Parking Space

  5. What does Elaine's boyfriend Brett do for a living?

    Answer: Furniture salesman

    From The Checks

  6. What does George find inside the whale?

    Answer: Kramer's golf ball

    From The Marine Biologist

  7. What is the name of George's girlfriend in The Truth episode?

    Answer: Patrice

    From The Truth

  8. What does Jerry's final stand-up routine in the finale focus on?

    Answer: Prison life

    From The Finale

All Seinfeld quizzes