British Monarchy Trivia

Every British Monarchy trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample British Monarchy questions and answers

  1. In The Crown, who plays Prince Philip in seasons 3 and 4?

    Answer: Tobias Menzies

    From Royal Residences

  2. Which royal residence is traditionally used by the Queen during Christmas in The Crown?

    Answer: Sandringham House

    From Royal Residences

  3. In The Crown, who played Princess Anne in the third and fourth seasons?

    Answer: Erin Doherty

    From Royal Residences

  4. What is the name of the Prime Minister during The Crown Season 4?

    Answer: Margaret Thatcher

    From Royal Residences

  5. Who portrayed Princess Diana in the fourth season of The Crown?

    Answer: Emma Corrin

    From The Royal Family

  6. In The Crown, where does Prince Philip prefer to spend his weekends?

    Answer: Windsor Castle

    From Royal Residences

  7. In The Crown, where does the Queen meet with her Prime Ministers?

    Answer: Buckingham Palace

    From British Royal Residences

  8. Which actress played Queen Elizabeth II in the third and fourth seasons of The Crown?

    Answer: Olivia Colman

    From Royal Residences

All British Monarchy quizzes