It's Always Sunny in Philadelphia Trivia

Every It's Always Sunny in Philadelphia trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample It's Always Sunny in Philadelphia questions and answers

  1. Which two characters work with Dee as bartenders at Paddy's Pub?

    Answer: Mac and Charlie

    From Dee Reynolds

  2. What is the name of the scheme where the gang sells gasoline door to door?

    Answer: The Gas Crisis

    From The Gang's Schemes

  3. Who was the mastermind behind the D.E.N.N.I.S. System?

    Answer: Dennis Reynolds

    From The Gang's Schemes

  4. Beginning with season 9, which network aired the series?

    Answer: FXX

    From Mac

  5. Charlie is one of how many core friends running Paddy's Pub?

    Answer: Five

    From Charlie Kelly

  6. What is the name of Charlie's alter ego?

    Answer: Green Man

    From Paddy's Pub

  7. What is the first name of Dennis's twin sister Dee?

    Answer: Deandra

    From Dennis Reynolds

  8. Beginning with season 9, the show moved to which network?

    Answer: FXX

    From The Waitress

All It's Always Sunny in Philadelphia quizzes