Amazon Prime Video Trivia

Every Amazon Prime Video trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amazon Prime Video questions and answers

  1. What is the primary color of Starlight's super suit?

    Answer: White

    From Super Suits

  2. What is the reason Omni-Man gives for killing the Guardians of the Globe in Invincible: Season 1?

    Answer: To weaken Earth's defenses

    From Omni-Man

  3. What is the name of the villain who Mark Grayson fights in the final episode of Invincible: Season 1?

    Answer: Omni-Man

    From Mark Grayson

  4. What is the name of Mark Grayson's high school in Invincible: Season 1?

    Answer: Reginald Vel Johnson High School

    From Mark Grayson

  5. What is the primary color of Homelander's cape?

    Answer: American flag design

    From Super Suits

  6. What is the color scheme of Homelander's super suit?

    Answer: Red, white, and blue

    From Super Suits

  7. Who does Omni-Man kill in the first episode of Invincible: Season 1?

    Answer: The Guardians of the Globe

    From Omni-Man

  8. What is the name of the demon detective in Invincible: Season 1 who investigates Mark Grayson's father?

    Answer: Damien Darkblood

    From Mark Grayson

All Amazon Prime Video quizzes