Critical Role Trivia

Every Critical Role trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Critical Role questions and answers

  1. What is the name of Vax'ildan's signature weapon in Critical Role?

    Answer: Dagger of Venom

    From Vax'ildan

  2. What is the name of the campaign in which Vex'ahlia acquires Fenthras?

    Answer: Campaign 1

    From Vex'ahlia's Bow

  3. In which episode does Vex'ahlia acquire Fenthras?

    Answer: Episode 59

    From Vex'ahlia's Bow

  4. What is the name of Percy's second firearm?

    Answer: The List

    From Character: Percy de Rolo

  5. What is Percy de Rolo's full title?

    Answer: Percival Fredrickstein Von Musel Klossowski de Rolo III

    From Character: Percy de Rolo

  6. In Critical Role, who resurrects Vax'ildan after his death?

    Answer: Pike Trickfoot

    From Vax'ildan

  7. Which deity does Vax'ildan serve in Critical Role?

    Answer: The Raven Queen

    From Vax'ildan

  8. What type of creature is Saundor, who gave Vex'ahlia Fenthras?

    Answer: Archfey

    From Vex'ahlia's Bow

All Critical Role quizzes