Law & Order True Crime Trivia

Every Law & Order True Crime trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Law & Order True Crime questions and answers

  1. What was the profession of the Menendez brothers' father?

    Answer: Entertainment Executive

    From Law & Order's Most Shocking Cases

  2. What was the profession of the Menendez brothers' father?

    Answer: Entertainment Executive

    From Notorious Crime Scenes

  3. Which network aired Law & Order: True Crime?

    Answer: NBC

    From Chilling Crime Scene Investigations

  4. Which network aired Law & Order: True Crime?

    Answer: NBC

    From Law & Order's Most Shocking Cases

  5. Which network aired Law & Order: True Crime?

    Answer: NBC

    From Notorious Crime Scenes

  6. What year did Law & Order: True Crime premiere?

    Answer: 2017

    From Chilling Crime Scene Investigations

  7. What real-life case is depicted in Law & Order: True Crime?

    Answer: Menendez Brothers

    From Chilling Crime Scene Investigations

  8. Who created Law & Order: True Crime?

    Answer: Rene Balcer

    From Law & Order's Most Shocking Cases

All Law & Order True Crime quizzes