Stephen King Trivia

Every Stephen King trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stephen King questions and answers

  1. What is the name of the character in The Stand who is a former pop music star?

    Answer: Larry Underwood

    From Las Vegas Disease Outbreak

  2. What is the name of the disease that causes the outbreak in The Stand?

    Answer: Captain Trips

    From Las Vegas Disease Outbreak

  3. What is the unique affliction affecting the residents of Haven called?

    Answer: The Troubles

    From The Troubles

  4. What is the Dark Man's ultimate goal in The Stand (1994)?

    Answer: To rule the post-apocalyptic world

    From The Dark Man

  5. Who played the role of the Dark Man in The Stand (1994)?

    Answer: Jamey Sheridan

    From The Dark Man

  6. What is the name of the character played by George C. Scott in Firestarter?

    Answer: John Rainbird

    From Pyrokinesis

  7. In which Stephen King novel does Sheriff Alan Pangborn use his sleight of hand tricks to defeat the antagonist?

    Answer: The Dark Half

    From Sheriff Alan Pangborn

  8. In which Stephen King novel did Sheriff Alan Pangborn first appear?

    Answer: The Dark Half

    From Sheriff Alan Pangborn

All Stephen King quizzes