Two and a Half Men Trivia

Every Two and a Half Men trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Two and a Half Men questions and answers

  1. What is the layout of Charlie Harper's house?

    Answer: Open plan

    From Charlie Harper's Malibu House

  2. Who is the mother of Jake, who also lives in Charlie Harper's beach house?

    Answer: Judith Harper

    From Charlie Harper's Beach House

  3. What is the address of Charlie Harper's beach house?

    Answer: 5130 Malibu Road

    From Charlie Harper's Beach House

  4. Who did Charlie date who was also his nephew's teacher?

    Answer: Miss Pasternak

    From Charlie Harper's Relationships

  5. Who is Charlie Harper's stalker in the series?

    Answer: Rose

    From Charlie Harper's Lifestyle

  6. What does Alan often struggle with in the office?

    Answer: Finances

    From Hilarious Office Moments

  7. What is the name of Charlie Harper's housekeeper?

    Answer: Berta

    From The Evolution of Charlie Harper

  8. Who moves into Charlie Harper's house after his death?

    Answer: Walden Schmidt

    From Charlie Harper's Malibu House

All Two and a Half Men quizzes