Resident Evil Trivia

Every Resident Evil trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Resident Evil questions and answers

  1. What is the name of the creature that Nemesis is a variant of in Resident Evil 3: Nemesis?

    Answer: Tyrant

    From Jill Valentine

  2. What is the name of the virus that Jill Valentine gets infected with in Resident Evil 3: Nemesis?

    Answer: T-Virus

    From Jill Valentine

  3. In Resident Evil, which organization is responsible for the development of the G-Virus?

    Answer: Umbrella Corporation

    From The G-Virus

  4. What is the name of the Baker family's daughter?

    Answer: Zoe

    From Ripleyan Horror Survival

  5. Who is the protagonist in Resident Evil 2?

    Answer: Leon S. Kennedy

    From Raccoon City

  6. What is the name of the family in Resident Evil 7?

    Answer: Baker

    From Ripleyan Horror Survival

  7. In Resident Evil 3: Nemesis, what is the name of the creature that relentlessly pursues Jill Valentine?

    Answer: Nemesis

    From Jill Valentine

  8. Which character is a college student?

    Answer: Claire Redfield

    From Zombie Survival Tactics

All Resident Evil quizzes