RuPaul's Drag Race All Stars Trivia

Every RuPaul's Drag Race All Stars trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample RuPaul's Drag Race All Stars questions and answers

  1. Which queen's transformation into Dolly Parton was praised in All Stars 5?

    Answer: Jujubee

    From Best Transformations by Drag Queens

  2. Which queen won the Snatch Game in All Stars Season 5?

    Answer: Shea Couleé

    From Most Glamorous Fashion Challenges

  3. Which queen left All Stars 4 after a lip-sync against Naomi Smalls?

    Answer: Manila Luzon

    From Most Dramatic Drag Queen Exits

  4. Who transformed into a memorable Celine Dion in All Stars 5?

    Answer: Shea Couleé

    From Best Transformations by Drag Queens

  5. Which queen's transformation into Lady Gaga wowed judges in All Stars 4?

    Answer: Trinity The Tuck

    From Best Transformations by Drag Queens

  6. Which All Star won the Jersey Justice challenge in Season 4?

    Answer: Monét X Change

    From Most Glamorous Fashion Challenges

  7. Who quit All Stars 5 after feeling overwhelmed by the competition?

    Answer: Ongina

    From Most Dramatic Drag Queen Exits

  8. Which queen left All Stars 3 after a controversial vote?

    Answer: Morgan McMichaels

    From Most Dramatic Drag Queen Exits

All RuPaul's Drag Race All Stars quizzes