House of Cards Trivia

Every House of Cards trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample House of Cards questions and answers

  1. Who does Quinn Perkins marry in Scandal?

    Answer: Charlie

    From Political Intrigue

  2. Frank frequently breaks the fourth wall. What is his preferred target audience?

    Answer: The television viewer/audience

    From Frank Underwood

  3. Which actor played the role of President Fitzgerald Grant in Scandal?

    Answer: Tony Goldwyn

    From Political Intrigue

  4. Which character did Frank Underwood manipulate into betraying President Walker?

    Answer: Linda Vasquez

    From Frank Underwood's Manipulations

  5. Who did Frank Underwood manipulate to become Vice President?

    Answer: Garrett Walker

    From Frank Underwood's Manipulations

  6. What is the name of the education bill Frank Underwood pushes in Season 1?

    Answer: Education Reform and Achievement Act

    From Frank Underwood's Rise to Power

  7. What is the name of Frank's favorite BBQ joint?

    Answer: Freddy's BBQ Joint

    From Capitol Hill Maneuverings

  8. Which journalist has an affair with Frank Underwood?

    Answer: Zoe Barnes

    From Political Power Plays

All House of Cards quizzes