Transformers Trivia

Every Transformers trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Transformers questions and answers

  1. Where is the Knight Ship hidden?

    Answer: China

    From Cybertronian Locations

  2. Which Autobot uses a buzzsaw weapon in Transformers (2007)?

    Answer: Ratchet

    From Transformational Weapons

  3. Which Autobot is captured and nearly executed by Soundwave?

    Answer: Bumblebee

    From Memorable Transformers Battles

  4. What weapon does Bumblebee use in his battle against Barricade?

    Answer: Plasma cannon

    From Transformational Weapons

  5. Which Autobot sacrifices himself to save the others?

    Answer: Ironhide

    From Memorable Transformers Battles

  6. Which Decepticon can transform into a tank?

    Answer: Megatron

    From Transformations and Special Powers

  7. Who plays the role of Sir Edmund Burton?

    Answer: Anthony Hopkins

    From Time-Travel Adventures

  8. Which Autobot is a Pontiac Solstice?

    Answer: Jazz

    From Iconic Transformers

All Transformers quizzes