Batman Trivia

Every Batman trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Batman questions and answers

  1. In the 1966 Batman TV series, who played the Joker?

    Answer: Cesar Romero

    From The Joker

  2. What is the name of the chemical company responsible for creating The Joker in Batman: The Animated Series?

    Answer: Ace Chemicals

    From Gotham City

  3. What is the name of the device that Batman uses to analyze crime scenes in Batman: The Telltale Series?

    Answer: Batcomputer

    From Wayne Manor

  4. What is the name of the drug that the Children of Arkham use to control people?

    Answer: Psychoactive Nerve Toxin

    From Detective Mode

  5. What is the color of destructible walls in Detective Mode in Batman: Arkham City?

    Answer: Orange

    From Detective Mode

  6. What is the name of the advanced suit that Bruce Wayne uses to fight crime in The Dark Knight trilogy?

    Answer: The Batsuit

    From Bruce Wayne

  7. Who is the main antagonist in Batman: The Telltale Series?

    Answer: Lady Arkham

    From Wayne Manor

  8. Who is the main antagonist in Batman: The Telltale Series?

    Answer: Lady Arkham

    From Detective Mode

All Batman quizzes