Top Gun Trivia

Every Top Gun trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Top Gun questions and answers

  1. What is the name of the actor who played Stinger in Top Gun?

    Answer: James Tolkan

    From Maverick's F-14 Tomcat

  2. Who composed the musical score for Top Gun?

    Answer: Harold Faltermeyer

    From F-14 Tomcat

  3. What was the name of Tom Cruise's character in Top Gun?

    Answer: Pete Maverick Mitchell

    From F-14 Tomcat

  4. What is the name of the sequel to the original Top Gun?

    Answer: Top Gun: Maverick

    From The Ghost Plane Maneuver

  5. What is the name of the actor who played Cougar, the pilot who loses his edge?

    Answer: John Stockwell

    From Maverick's F-14 Tomcat

  6. What is the name of the flight maneuver Maverick is famous for?

    Answer: The Ghost Plane Maneuver

    From The Ghost Plane Maneuver

  7. What is the name of the flight school in Top Gun?

    Answer: Top Gun Naval Fighter Weapons School

    From Maverick's F-14 Tomcat

  8. What is the name of the song that Maverick and Goose sing in the bar?

    Answer: You've Lost That Lovin' Feelin'

    From Maverick's F-14A Tomcat

All Top Gun quizzes