HBO Trivia

Every HBO trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample HBO questions and answers

  1. What is the name of the character played by Freddy Rodriguez?

    Answer: Federico 'Rico' Diaz

    From The Fisher Family

  2. What is the name of the funeral home owned by the Fisher family?

    Answer: Fisher & Sons

    From The Fisher Family

  3. What is the name of the hotel trainee in The White Lotus?

    Answer: Lani

    From The White Lotus

  4. What was the name of the town where Easy Company fought in the Battle of the Bulge?

    Answer: Bastogne

    From Easy Company (101st Airborne)

  5. What is the name of the group that Joel was once a part of in The Last of Us?

    Answer: The Hunters

    From Joel

  6. Who is the voice actor for Joel in The Last of Us?

    Answer: Troy Baker

    From Joel

  7. What is Ellie's signature weapon in The Last of Us?

    Answer: Switchblade

    From Ellie

  8. Who is Ellie's voice actress in The Last of Us?

    Answer: Ashley Johnson

    From Ellie

All HBO quizzes