Alien Trivia

Every Alien trivia quiz on PopQ: 32 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alien questions and answers

  1. What is the name of the company that owns the Nostromo in Alien (1979)?

    Answer: Weyland-Yutani

    From Ellen Ripley

  2. What is the name of the colony that the USS Endeavor is sent to investigate in Aliens: Fireteam Elite?

    Answer: Katanga

    From Futuristic Survival Tactics

  3. What is the name of the spaceship where the game Aliens: Fireteam Elite takes place?

    Answer: USS Endeavor

    From Futuristic Survival Tactics

  4. In Alien: Isolation, what is the name of the first survivor Amanda encounters on Sevastopol Station?

    Answer: Axel

    From Sevastopol Station

  5. Aliens (1986) is a sequel to which 1979 film?

    Answer: Alien

    From LV-426

  6. What is the name of the Predator's shoulder-mounted weapon in Alien vs. Predator?

    Answer: Plasma Caster

    From Predator Weapons

  7. What is the name of the androids in Alien: Isolation?

    Answer: Working Joes

    From Sevastopol Station

  8. In Aliens (1986), what causes Ripley to return to the moon?

    Answer: Lost contact with a colony

    From LV-426

All Alien quizzes