Narcos Trivia

Every Narcos trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Narcos questions and answers

  1. What is the name of the DEA agent who narrates the fourth season of Narcos: Mexico?

    Answer: Walt Breslin

    From The Drug Cartels

  2. What is the name of the Cali Cartel's security chief in Narcos?

    Answer: Jorge Salcedo

    From Historical Drug Cartels

  3. Who plays the role of DEA agent Javier Peña in Narcos?

    Answer: Pedro Pascal

    From Drug Cartels

  4. Which actor plays the role of Pablo Escobar in Narcos?

    Answer: Wagner Moura

    From The Drug Cartels

  5. What is the name of the DEA agent who narrates the first two seasons of Narcos?

    Answer: Steve Murphy

    From Historical Drug Cartels

  6. What is the name of the Colombian drug lord portrayed in Narcos?

    Answer: Pablo Escobar

    From Drug Cartels

  7. Which country is the primary setting for Narcos: Mexico?

    Answer: Mexico

    From Drug Cartel Dramas

  8. What is the name of the operation to capture Escobar?

    Answer: Operation Search Bloc

    From Narcos' Dangerous Missions

All Narcos quizzes