Peaky Blinders Trivia

Every Peaky Blinders trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peaky Blinders questions and answers

  1. What is the name of the horse Tommy Shelby buys in Season 1?

    Answer: Grace's Secret

    From Tommy Shelby's Business Ventures

  2. What is the name of the Shelby family's mother in Peaky Blinders?

    Answer: Elizabeth Polly Gray

    From The Shelby Family

  3. What is the name of Thomas Shelby's horse?

    Answer: Grace's Secret

    From The Brutal World of Peaky Blinders

  4. Who is the patriarch of the Shelby family in Peaky Blinders?

    Answer: Thomas Shelby

    From The Shelby Family

  5. What is the name of Tommy Shelby's horse that wins the Epsom Derby?

    Answer: Grace's Secret

    From Tommy Shelby's Leadership

  6. Which character does Tom Hardy play in Peaky Blinders?

    Answer: Alfie Solomons

    From The Shelby Family

  7. Who is the creator of Peaky Blinders?

    Answer: Steven Knight

    From The Shelby Family

  8. What material is Tommy Shelby's newsboy cap typically made of?

    Answer: Wool

    From Tommy Shelby's Hats

All Peaky Blinders quizzes