The Real Housewives of Beverly Hills Trivia

Every The Real Housewives of Beverly Hills trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Real Housewives of Beverly Hills questions and answers

  1. Which housewife is known for her tagline Life isn't all diamonds and rosé, but it should be?

    Answer: Lisa Vanderpump

    From Beverly Hills Drama

  2. Which housewife's home features a chapel?

    Answer: Adrienne Maloof

    From Iconic Locations

  3. What is the name of Lisa Vanderpump's restaurant featured in RHOBH?

    Answer: SUR

    From Iconic Locations

  4. Who did Brandi Glanville slap in Season 5?

    Answer: Lisa Vanderpump

    From Outrageous Reality Moments

  5. Which housewife is a former child actress and sister to Paris Hilton?

    Answer: Kyle Richards

    From Opulent Drama in Beverly Hills

  6. Who famously said, You're such a f***ing liar, Camille?

    Answer: Kyle Richards

    From Opulent Drama in Beverly Hills

  7. Which housewife is a successful pop singer in Japan?

    Answer: Erika Jayne

    From Beverly Hills Drama

  8. Which housewife's home is known for its infinity pool?

    Answer: Dorit Kemsley

    From Iconic Locations

All The Real Housewives of Beverly Hills quizzes