My Hero Academia Trivia

Every My Hero Academia trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample My Hero Academia questions and answers

  1. Which character can harden their body with their quirk?

    Answer: Eijiro Kirishima

    From Inspirational Hero Quirks

  2. What is All Might's real name?

    Answer: Toshinori Yagi

    From Inspirational Hero Quirks

  3. What is the name of Shota Aizawa's Quirk?

    Answer: Erasure

    From Heroic Class Features

  4. Which character uses the Quirk One For All in the game?

    Answer: Izuku Midoriya

    From Heroic Class Features

  5. In My Hero One's Justice 2, which Pro Hero is known for their super speed?

    Answer: Edgeshot

    From Pro Hero Rankings

  6. What is the quirk of All Might?

    Answer: One For All

    From Quirks

  7. What is the quirk of the character Ochaco Uraraka in the game?

    Answer: Zero Gravity

    From Quirks

  8. Which character in My Hero One's Justice 2 has the quirk Half-Cold Half-Hot?

    Answer: Shoto Todoroki

    From Quirks

All My Hero Academia quizzes