The Good Place Trivia

Every The Good Place trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Good Place questions and answers

  1. What is the name of the demon who designed the neighborhood in The Good Place?

    Answer: Michael

    From The Judge

  2. What is the name of the neighborhood that Eleanor, Chidi, Tahani, and Jason live in The Good Place?

    Answer: Neighborhood 12358W

    From Forking Good Place

  3. What is the name of the AI assistant in The Good Place?

    Answer: Janet

    From Forking Good Place

  4. What is the real identity of Jason Mendoza in The Good Place?

    Answer: A DJ from Jacksonville, Florida

    From The Afterlife Concept

  5. What is the name of the Florida-born amateur DJ in The Good Place?

    Answer: Jason Mendoza

    From The Afterlife System

  6. What is the name of the test that determines if a person goes to The Good Place or The Bad Place?

    Answer: The Point System

    From Forking

  7. Who is the silent monk in The Good Place who is later revealed to be someone else?

    Answer: Jason Mendoza

    From Afterlife Concepts

  8. What is the name of the demon who initially poses as an architect in The Good Place?

    Answer: Michael

    From Afterlife Concepts

All The Good Place quizzes