Demon Slayer Trivia

Every Demon Slayer trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Demon Slayer questions and answers

  1. What is the fifth form of Beast Breathing Technique?

    Answer: Crazy Cutting

    From Breathing Techniques

  2. Which breathing technique does Zenitsu Agatsuma use?

    Answer: Thunder Breathing

    From Breathing Techniques

  3. What is the name of the breathing technique used by Kyojuro Rengoku?

    Answer: Flame Breathing

    From Breathing Techniques

  4. What is the name of Tanjiro's unique breathing technique?

    Answer: Dance of the Fire God

    From Breathing Techniques

  5. Who is the Flame Hashira of the Demon Slayer Corps?

    Answer: Kyojuro Rengoku

    From Demon Slayer Corps

  6. What is the name of Tanjiro's younger sister?

    Answer: Nezuko Kamado

    From Demon Slayer Corps

  7. What material is used to forge a Nichirin Blade?

    Answer: Scarlet Crimson Iron Sand and Ore

    From Tanjirou Kamado's Nichirin Blade

  8. Which breathing technique does Tanjiro Kamado primarily use in the game?

    Answer: Water Breathing

    From Breathing Techniques

All Demon Slayer quizzes