Battlestar Galactica Trivia

Every Battlestar Galactica trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Play the Battlestar Galactica quiz

Sample Battlestar Galactica questions and answers

  1. Which Cylon model is a sleeper agent, unaware of its true nature?

    Answer: Number Eight

    From Cylons

  2. What family relation does Lee have to William Adama in the 2004 series?

    Answer: Son

    From William Adama

  3. Who portrays Kara Thrace in Battlestar Galactica (2004)?

    Answer: Katee Sackhoff

    From Kara "Starbuck" Thrace

  4. What major illness is Laura Roslin diagnosed with early in the series?

    Answer: Breast cancer

    From Laura Roslin

  5. Which Cylon model is known for its religious beliefs?

    Answer: Number Six

    From Cylons

  6. In the 2004 series, Kara Thrace is one of the show's what?

    Answer: Main characters

    From Kara "Starbuck" Thrace

  7. What substance does Laura Roslin use that triggers prophetic visions?

    Answer: Kamala extract

    From Laura Roslin

  8. In the 2003 miniseries, what government post does Laura Roslin hold first?

    Answer: Secretary of Education

    From Laura Roslin

All Battlestar Galactica quizzes