The Witcher Trivia

Every The Witcher trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Witcher questions and answers

  1. Who is the author of the book series that The Witcher games are based on?

    Answer: Andrzej Sapkowski

    From Geralt of Rivia

  2. What is the best strategy to defeat a Fiend?

    Answer: Use Devil's Puffball

    From Witcher's Bestiary

  3. Which potion increases Geralt's damage output?

    Answer: Thunderbolt

    From Monster Hunting

  4. What magical power lets Ciri move instantly between places in The Witcher 3?

    Answer: Teleportation

    From Ciri (Cirilla Fiona Elen Riannon)

  5. What is the name of the archipelago Geralt visits in the expansion 'The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine'?

    Answer: Toussaint

    From Geralt of Rivia

  6. Who is the main antagonist in The Witcher 3: Wild Hunt?

    Answer: Eredin

    From Geralt of Rivia

  7. In Witcher 3, which city is Yennefer staying in when Geralt first meets her?

    Answer: White Orchard

    From Yennefer of Vengerberg

  8. In Contract: The Beast of Honorton, what is the monster?

    Answer: Fiend

    From Witcher Contracts

All The Witcher quizzes