True Detective Trivia

Every True Detective trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample True Detective questions and answers

  1. What is the name of the killer in Season 1?

    Answer: Errol Childress

    From Investigative Oddities

  2. What is the Yellow King's relation to Sheriff Childress in True Detective?

    Answer: Son

    From Yellow King

  3. What is the name of Rust's deceased daughter?

    Answer: Sofia

    From Detective Rust Cohle

  4. What does Rust Cohle believe about death in True Detective?

    Answer: It's the ultimate relief

    From Rust Cohle's Philosophy

  5. What is the name of the task force that Marty and Rust are part of?

    Answer: CID

    From Marty Hart and Rust Cohle's Partnership

  6. Which state is the setting for Season 1?

    Answer: Louisiana

    From Chilling Investigative Scenes

  7. Who played Marty Hart in True Detective?

    Answer: Woody Harrelson

    From Marty Hart and Rust Cohle's Partnership

  8. What does Rust Cohle's The Secret Fate of All Life monologue suggest?

    Answer: Life is meaningless and we're all doomed to repeat our mistakes

    From Detective Rust Cohle's Philosophies

All True Detective quizzes