Six Feet Under Trivia

Every Six Feet Under trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Six Feet Under questions and answers

  1. What is the name of the Fisher family's dog?

    Answer: Arthur

    From Post-Mortem Reflections and Secrets

  2. Who is the creator of Six Feet Under?

    Answer: Alan Ball

    From Post-Mortem Reflections and Secrets

  3. In Six Feet Under, what is the cause of Nathaniel Fisher Sr.'s death?

    Answer: Bus crash

    From Funeral Home Operations

  4. What is the name of Ruth's second husband?

    Answer: George Sibley

    From Unexpected Plot Twists

  5. Who is the character that has a relationship with Brenda Chenowith?

    Answer: Nate Fisher

    From Characters of Fisher Family

  6. What is Brenda's profession?

    Answer: Massage therapist

    From Post-Mortem Reflections and Secrets

  7. What is the profession of Brenda, Nate's love interest in Six Feet Under?

    Answer: Therapist

    From Funeral Home Operations

  8. What is the name of Nate's first wife?

    Answer: Lisa Kimmel

    From Unexpected Plot Twists

All Six Feet Under quizzes