Big Brother Trivia

Every Big Brother trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Big Brother questions and answers

  1. In Big Brother UK, what is the Diary Room Uncut?

    Answer: A show featuring extended Diary Room footage

    From Diary Room

  2. In Big Brother 19, who was the first houseguest to enter the Jury House?

    Answer: Cody Nickson

    From The Jury House

  3. In Big Brother 11, who was the first houseguest to enter the Jury House?

    Answer: Jessie Godderz

    From The Jury House

  4. What is the Zingbot?

    Answer: Robot insult comic

    From Strategic Game Play

  5. In Big Brother UK, who was the first houseguest to walk out of the Diary Room and leave the show?

    Answer: Sandy Cumming

    From Diary Room

  6. What is the purpose of the Diary Room in Big Brother?

    Answer: For houseguests to express thoughts and vote

    From Diary Room

  7. In Big Brother 18, who was the first houseguest to enter the Jury House?

    Answer: Zakiyah Everette

    From The Jury House

  8. Who was the first Big Brother contestant to enter the Jury House?

    Answer: Amy Crews (Season 3)

    From The Jury House

All Big Brother quizzes