Marvel Universe Trivia

Every Marvel Universe trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Marvel Universe questions and answers

  1. What handgun does Frank Castle frequently use in The Punisher (2017)?

    Answer: Glock 19

    From Frank Castle's Arsenal

  2. What is the name of the detective who investigates the crimes related to Harlem's Paradise?

    Answer: Misty Knight

    From Harlem's Paradise Nightclub

  3. Who owns Harlem's Paradise in the first season of Luke Cage?

    Answer: Cornell Cottonmouth Stokes

    From Harlem's Paradise Nightclub

  4. What type of shotgun does Frank Castle use in The Punisher (2017)?

    Answer: Mossberg 500

    From Frank Castle's Arsenal

  5. What is the name of the technique Matt Murdock uses to navigate his surroundings?

    Answer: Echolocation

    From Matt Murdock's Powers

  6. What is the name of the crime lord Matt Murdock fights against in Daredevil (2015)?

    Answer: Wilson Fisk

    From Matt Murdock's Law Practice

  7. What is the name of the mentor who trained Matt Murdock?

    Answer: Stick

    From Matt Murdock's Powers

  8. In which neighborhood is Matt Murdock's law office located?

    Answer: Hell's Kitchen

    From Matt Murdock's Law Practice

All Marvel Universe quizzes