The Crown Trivia

Every The Crown trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Crown questions and answers

  1. Which Caribbean island is central to her later affair with Roddy Llewellyn?

    Answer: Mustique

    From Princess Margaret

  2. Who played Princess Diana in the fourth season of The Crown?

    Answer: Emma Corrin

    From Monarchy

  3. Who plays Margaret Thatcher in Season 4?

    Answer: Gillian Anderson

    From Royal Drama Highlights

  4. Who was the first female PM depicted in The Crown?

    Answer: Margaret Thatcher

    From Political Intrigue in the British Monarchy

  5. Who is the creator of The Crown?

    Answer: Peter Morgan

    From Intricate Royal Drama

  6. What event does the first episode of The Crown depict?

    Answer: Elizabeth's wedding

    From Royal Drama Highlights

  7. Who played Queen Elizabeth II in The Crown's first two seasons?

    Answer: Claire Foy

    From Political Intrigue in the British Monarchy

  8. What was the scandal involving Prince Charles and Camilla Parker Bowles?

    Answer: Camillagate

    From Historical Scandals

All The Crown quizzes