24 Trivia

Every 24 trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample 24 questions and answers

  1. Who becomes President in Season 2?

    Answer: David Palmer

    From Intense Surveillance Dramas

  2. In 24, what device does Jack Bauer use to detect hidden explosives?

    Answer: Bomb Detector

    From Jack Bauer's Gadgets

  3. In 24, what device does Jack Bauer use to analyze chemical substances?

    Answer: Portable Spectrometer

    From Jack Bauer's Gadgets

  4. What is the immediate cause of President Palmer's death in 24?

    Answer: Sniper shot

    From Presidential Assassinations

  5. In Season 8, what device does Jack use to access a secure computer network?

    Answer: Wireless Hacking Device

    From Jack Bauer's Gadgets

  6. In which season of 24 does Jack Bauer work as a day laborer under a false identity?

    Answer: Season 5

    From Jack Bauer

  7. What was the name of Jack Bauer's daughter in 24?

    Answer: Kim Bauer

    From Jack Bauer's CTU Missions

  8. Which character in 24 did Jack Bauer interrogate using a cardiac stimulator?

    Answer: Nina Myers

    From Jack Bauer's Interrogation Techniques

All 24 quizzes